Oldalak

2015. szeptember 8., kedd

Vallomás és köszönet

Kedves Olvasóim!

Ismét határkőhöz érkeztem, ami az interneten keresztüli szolgálatomat illeti. A blogíráson, facebookon keresztüli kommunikáció, nekem személyes elhívásként is működött. Nem volt érdek benne, sem anyagi, sem karrierhez kapcsolódó stb., a népszerűségi,  a "természetes" önmegvalósítási motivációtól is igyekeztem megtisztulni időközönkénti önvizsgálattal. Ezért nem vezéreltek a "like"-ok, a hozzászólásokat a blogon jó ideje nem publikáltam, nem védtem le a képeket, recepteket, az ötleteket, mint amire sokszor figyelmeztettetek. Receptjeimet akár képekkel is, ha másnál láttam használni, alázattal töltött el, hogy hasznosak, s ha nem hivatkozott rám az illető, hogy honnan vette a "gondolatot", az sem zavart, hisz arra gondoltam, ez az ő felelőssége, és bárcsak használna vele ő is sokaknak. Ez a lényeg! A Jó Isten tőlem így kérte ezt.
Köszönöm a sok-sok visszajelzést, a rendszeres látogatottságot, a "csendesebb időkben" az érdeklődést, bátorítást, hogy ne hagyjam abba.
Most egy olyan időszakhoz érkeztem az életemben, hogy nagyon sok feladatom van, még ha gépnél is ülve végzem jó részét, kevés időm marad a személyes hangvételű írásokra. Illetve, hogy őszinte legyek, igyekszem más formába önteni, erre is bátorítottatok már. Ehhez idő kell, mert nehezebb falat az ilyen írás.
 Az "Eszter" folyóiratban és más palettán fogom szavakba önteni azokat a gondolatokat, amiket én is kapok a Jó Istentől és átéltem, megtapasztaltam az életben. Ezekről értesíteni foglak itt, a hozzáférésről is, ha majd aktuális lesz.
Nem zárom be a blogot, természetesen, írni fogok még, de nagyon ritkán. Az ételeimet is főzöm, de fényképezésre egyre ritkábban kerül már sor. Kértem a lányomat, hogy nem-e segítene ebben, hát nem tudom...lehet néha receptek is lesznek megint.
Köszönöm a megértésetek, a támogatást a szolgálatban, amit végzünk, végzek.
Tehát nem búcsúzom, csak megértésetek kérem, hogy sokszor lesz csend és jóval kevesebbet fogok itt írni. A személyes kapcsolatok maradnak, így neten is tovább ápolom őket, ahogy ti is, hisz nőnek születtünk! :)
Áldást ma is mindenkinek!

 

Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL