Oldalak

2015. január 29., csütörtök

eredményhirdetés


NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK AZ ÉPÍTŐ HOZZÁSZÓLÁST, AJÁNLATOKAT A KEDVES BARÁTAINK, ISMERŐSEINK NEVÉBEN IS. SOK VISSZAJELZÉS ÉRKEZETT, HOGY: "KÖSZÖNÖM"!
ISTEN ÁLDÁSA LEGYEN RAJTATOK!

Pócsiné Ágnes: egyik kedves könyvemet kapja ajándékba NicholsFern · Minden gyermeknek szüksége van imádkozó édesanyára címűt (kérek postacímet privátban)

Boncidai Adina: az Eszter folyóirat azon számait nyerted, amelyek hiányoznak még neked, plusz egy kis meglepi:) (Címet kérek.)

Anna: általam készített naplót nyer, amelybe a gyerekekkel kapcsolatos élményeket lehet lejegyezni. (címet kérek:)

Florabella: neked is az általam szerkesztett Eszter folyóirat néhány lapszámát küldöm ajándékba. (címet kérek.)

Zsuzsa: egy meglepetés látogatást nyert tőlem, amely az idén fog bekövetkezni:)

Magdi: az általa ajánlott fim nyerte a választást az idei anyáknapi baba-mama ünnepünkre. Egyúttal szívesen látnánk, hogy ő legyen akkor a díszvendég. Lehet róla szó? Ünnepélyesen itt nyíltan hívunk, hogy gyere látogasd meg a "bölcsőt, amelyet ringattál". Vendégszeretet biztosítva! Választ várok! :)

Gitmargit: a Magdaléna című filmet együtt a magazinnal nyerte, amennyiben még nincs meg:) (címet kérek)

a kedves unokahúgom, Mirjám: két hét múlva, ha meglátogat egy teljes meglepetés-napot kap ajándékba tőlem: közös áhítat, teázó, házi-mozi, shopping a lányokkal,  ez csak néhány ötlet :)

s nem utolsó sorban a lányom, Pálma, akinek az ajánlata által már mind nyertünk a család. Hisz az Anna Zöld Oromból című 6 részes filmet együtt megnéztük sorozatban a verseny ideje alatt. Sokat tanultunk belőle, s jobban megismertem a nagylányomat! Ő ajándékba kapja tőlem a notebookom. Nem csak kölcsön, hanem most már hivatalosan végleg. :) Imádkozom, hogy élj vele bölcsen és mértékkel! Szeretlek! 

Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL