Oldalak

2013. november 16., szombat

10 éve született Kamilla lányunk

Megható volt, amikor az édesapja először meglátta, s hallotta felsírni. Kiváltságos ő, hisz az édesapja csak nála volt ott a születésnél. Sokan emlékeznek is rá, ahogyan elmesélte a férjem...azt az érzést, amit csak a könnyek tudnak elbeszélni.
Nem jellemző, hogy drága ajándékokkal halmozzuk el gyerekeinket, de azt szeretnénk, hogy a születésnapjuk emlékezetes maradjon, hisz Isten egyik leges-legcsodálatosabb ajándékára emlékezhetünk ilyenkor. Ahogy nőtt a család, s a testvérek is, az emlékek egyre gazdagabbak.
Kamilla ajándékai dióhéjban:

  • egy kis olvasás az öcsikével amolyan késői felkeléssel, majd az egyik nővérkéje ágyba hozta a reggelit. 
  • gyerekklubban néhány nem várt meglepetés is érkezett a barátoktól (ugyanis az idén csak családi szülinapot kívánt. Volt egy szál piros virág is egy tanár bácsitól, ami nagyon megtisztelő volt neki.:)
  • a bátyus ígérte a vacsorát, s szinte egyedül megvalósította:)
  • édesanyával először elment csak kettesben anya-leánya teázásra a városba (Jót beszélgettünk...:).
  • a másik nővére "wellness fürdőt" biztosított habfürdővel s gyertyafénnyel
  • az öcsikéje pedig egész nap kedvenc zenét próbált biztosítani Kamillának.
  • apától érkezett az illatszer s az elmaradhatatlan atyai áldás a családi légkörben a kívánt tortával, amit anya sütött.
Csak azt szeretném üzenni, hogy az ünnephez nem kell sok pénz, csak sok szeretet...és az istenfélő családokban ez ajándék lehet, csak el kell fogadni.
...és persze leginkább a nagy családunknak, szeretteinknek üzenjük, hogy nőnek a gyerekeink, s hála Istennek jól vagyunk ismét Székelyudvarhelyen. Kamilláról, s a szülinapról küldhetek néhány képet így is. Fogadjátok szeretettel. 

Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL