Oldalak

2013. május 30., csütörtök

wellness nőknek

Viselj gondolt magadra, mert szeretteid megérdemlik!

  • írj listát hetente a fontos és sürgős tennivalókról, ezt oszd le napokra. Tanulj meg a fontos dolgok helyett inkább a sürgős dolgokból lehagyni...
  • csatlakozz egy női bibliatanulmányozó csoporthoz vagy női imacsoporthoz... ha másképpen nem lehetséges, kezdj el nőknek szóló bibliatanulmányt otthon egyedül ( az interneten is van lehetőség a rendelésre, a kínálat eléggé bőséges)
  • szakíts időt hetente egy kis kedvtelésre szánt időre  (arra, amit szeretsz tenni, de soha sincs időd rá. van, akinek ez a kézimunka, van, akinek egyéb hobbi)
  • vigyázz a testedre! egy kis reggeli torna is megteszi, de a rendszeres gyorsabb séta este lefekvés előtt, vagy éppen egy kedvelt sporttevékenység is fitten tarthat! Ha ezt férjeddel, gyerekeiddel, barátaiddal teszed, kettős áldás is lehet, de van, hogy ha egyedül vagy, az tölt fel igazán... Mozogni mértékkel és rendszeresen jó és kell!  Aki kertészkedik, vagy más megerőltető fizikai munkát illetve egy helyben ülő munkát végez, annak kötelező! 
  • az egészséges étkezés, amennyire lehetséges anyagi vonzatában, ugyancsak fontos szempont, mint az is, hogy jól érezd magad a bőrödben, s tetsszen a férjednek a felesége!:) Nem feltétlenül fogyókúráról van szó, nem is a néhány plusz kilóról, de az egészséges étrend és diéta, a vonzó de szemérmetes külső minden hívő nőnek ajánlott!
  • figyelj oda a távolabbi szeretteidre, testvéreidre nem csak kötelességből! Találd meg a módot arra, hogy ezeket a kapcsolatokat kikapcsolódásként is megélhesd. A reggeli kávézás (akárcsak telefonon keresztül vagy virtuálisan, azokkal, akik messze élnek) hetente egyszer egy-egy szeretteddel virágzó élmény lehet! Ha ezt közös imával is összekötheted, a lelket is frissíti...
  • A kiegyensúlyozottság egyik kis titka az is, ha megtanulunk látni ahelyett, hogy csak nézünk ki a világba. Meglátni a szépet az életben, az emberekben, törekvés és gyakorlás kérdése is. Meglátni Istent, az már kegyelem! Egyik sem lehetetlen!
 

Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL