Oldalak

2009. november 25., szerda

Mielőtt felrobbannál

Nem tudom, hogy a hormonokra mennyire lehet a nem kívánt hangerőt, hangnemet kenni, de én szívesen megteszem, ha segít a dolgok rendezésében... Ugyanis egyre többet szembesülök azzal, hogy az én drága, aranyos, kedves, nagy gyermekeim (csak 10 ill. 13 évesek) szeretnek (!)vitatkozni velem. No, eddig is tették, de most a hang is más...
Jaj, csak bírjam ki ezeket az éveket higgadtan, derűsen! Túl ideális lenne? Addig is hűségesen megveszem a Harmatcseppeket, mert ott olyan jó kis cikkek vannak a tiniknek, és az enyéim el is olvassák buzgón, hál'Istennek... Igaz, a fenti cím olvasásakor, a hormonok miatt-e, nem tudom, de igyekvő mély hangon megszólal a fiam: Édesanya, ez itt kinek szól, vajon?!
Nem mertem válaszolni...
Erre már csak utolsó csepp a pohárban, hogy Csaba reklámozza vasárnap a lapot a gyülekezetben, utalva erre a cikkre, hogy hát legtöbb "robbanásnak" az okai sokszor a szülők lehetnek. Sandítok a fiamra, jaj de jó, nem figyel! Erre itthon azt mondja az egyik: Édesanya, hallottad? A Harmatcseppek ára egy évre csupán 3 kóla ára, mondta Csaba bácsi. Vajon felrázott kóla? Olyan, ami robban???
Ezek a hormonok... Mondom, kikészítenek!:)

UI. RENDELJÉTEK MEG A HARMATCSEPPEKET! Még lehet:)
 

Desenvolvido por EMPORIUM DIGITAL